brandologo2
brandologo2

Till våra turister

Välkommen till Brändö.

Brändö kommuns hemsida betjänar dig med den information du behöver för att ditt besök i skärgårdskommunen Brändö skall bli så givande som möjligt.

Vi antar att du har valt att besöka Brändö för att få uppleva den unika skärgårdsmiljön. Miljön där hav, himmel och land möter varandra.
För att få en bild av kommunen så rekommenderar vi att du börjar med en guidad resa genom kommunen. Klicka här så får du en kort presentation av kommunen med förslag på vad som kan intressera dig.

På de vanligaste frågorna får du svar genom att besöka sidan Ofta ställda frågor. Aktuella öppethållningstider och kontaktuppgifter hittar du i broschyren som finns länkade från öppningssidan.

Svar på frågor rörande turism (går till kommundirektören under lågsäsong och till turistinfot under högsäsong ca juni-augusti) ring +358 (0)40 720 2940 (obs! endast information ..ingen direkt förmedling), e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Det går bra under lågsäsong att skicka frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.%20">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi hoppas att ditt besök i kommunen på stränder, holmar och skär blir givande.

Du får gärna lämna konstruktiv kritik och komma med idéer genom sidan anonym feedback.

John Wrede, kommundirektör


Obs! nu kan du bekanta dig med varje by enskilt genom att gå in på Brändö byar

 

Och hur du når når oss OCH resten av Ålands skärgård ...följ länken

BROSCHYRER
Bostadsområden


Bekanta dig med Brändö Kumlinge Fibernät