brandologo2
brandologo2

LEDIGA JOBB

Denna sida innehåller lediga jobb i kommun. För jobb i landskapet besök även Ålands arbetsförmedlingsbyrås, Ålandsvägen 32, 22111 Mariehamn, hemsida

Obs! att du även på arbetsförmedlingsbyrås hemsida kan hitta lediga jobb i som av en eller annan anledning inte syns på vår hemsida.

Kontakta kommunkansliet för hjälp med arbetsplatser och tillfällen i kommunen.
Ring KD John Wrede tel. 018-56500.

 

Obs! Om inga  passande lediga jobb just..nu

starta eget går också bra ..finns behov av bl.a. plåtslagare, murare, frisör och snickare/timmermän/husbyggare-renoverare, motorverkstad, skärgårdsjurist m.m.... ..utöver allt som kan göras inom turism och livsmedelsproduktion (de bl.a. näringslivsprojektet)

 

 

 

Äldreomsorgen ordinarieanställer:

S T Ä D A R E. 

Se fullständig annons här.

 

Barnomsorgen ordinarieanställer:

B A R N S K Ö T A R E. 

Se fullständig annons här.

 

Ansökningstiden för de båda ovan nämnda jobben utgår torsdag 10.1.2018 kl.12.00. 

 

 

 

BRÄNDÖ KOMMUN SÖKER DIGITAL INNEHÅLLSPRODUCENT..förlängd ansökningstid...

Åländska Brändö är den perfekta platsen att hitta sitt ikigai. Den japanska termen kan översättas till ’en orsak att existera’ eller ’anledningen till att gå upp på morgnarna’. Meningen med livet helt enkelt. Ikigai är något där du kan kombinera det du älskar, det världen behöver, det du kan få betalt för att göra, samt det du är bra på.

Brändö finns mitt i Skärgårdshavet och den åländska kommun som är närmast finska fastlandet. Kommunen har idag dryga 450 invånare men målet är 550 invånare år 2023. Brändö består av över tusen öar. Tio av dem är bebodda och sammanbundna av broar, havsomfamnade vägbankar och små färjor. Vi älskar vår väderbitna och charmiga skärgårdskommun som är så full av liv, naturupplevelser, traditioner och berättelser. Vi skulle gärna välkomna flera invånare till kommunen. Kanske kommer just du, precis som vi, att hitta ikigai här på 60°21″ 00´´ N, 21°00′ 00″E!

Brändö kommun söker en DIGITAL INNEHÅLLSPRODUCENT med uppgift att planera och förverkliga Brändös kommunikation.

Som digital innehållsproducent bör du behärska många moment. Du sköter strategisk planering av kommunikation på kort och lång sikt, skriver kärnfulla texter med rätt budskap och ton och producerar visuellt material som förmedlar känsla och stämning. Du behärskar bildhantering, redigering, publicering och skapande av löpande innehåll i social media. Du har goda kunskaper om sökoptimering och analysverktyg. Samtidigt underhåller och utvecklar du webbplatsen, samt skapar närvaro på externa tjänsteplattformer och marknadsföringskanaler.

Jobbet kräver såväl analytiskt tänkande, kreativitet och stor initiativförmåga, samt flexibilitet. Du bör skapa dig själv en god förståelse för målgrupperna, tänka långsiktigt och ha ett strategiskt öga för vilka lösningar som ger bästa resultat.

Som person skall du vara utåtriktad, företagsam och ha en god förmåga att organisera och leda ditt eget arbete. Du bör vara både effektiv och noggrann. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i både finska och engelska. Du får gärna vara intresserad av natur, hav, företagande, tradition och livet i skärgården.

Närmare information om Brändö kommun se; www.brando.ax

Om som lön: Arbetstid heltid d.v.s. enligt AKTA 36,75 timmar per vecka måndag – fredag,

Ange löneanspråk per månad.

Om som firma: Arbetstid se ovan. Ange ersättningen exkl.moms. per vecka.

Arbetets längd 12 månader med möjlighet till 12 månaders förlängning.

Arbetet börjar så snart som möjligt dock tidigast fr.o.m. måndagen 12.11.2018.

Fyra månaders prövotid.

Fritt formulerad ansökan med cv m.m. skickas till Brändö kommun, märke DIGITAL INNEHÅLLSPRODUCENT;

Valda kandidater kommer att bli kallad till intervju vecka 41.

Antingen per e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per post Brändö kommun, 22940 Åva

Ansökan bör vara Brändö kommun tillhanda senast fredagen 5 oktober 2018, kl.13.00.

Obs! tidigare ansökningar beaktas.

För närmare uppgifter om uppdraget kontakta: Kommundirektör John Wrede, tel.040 746 3596 eller per e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen till Skärgården

Brändö kommun, Närings- och utvecklingsnämnden, Åva 05.10.2018 kl.13.00.

 

 

 

 

 

 

BROSCHYRER
Bostadsområden


Bekanta dig med Brändö Kumlinge Fibernät